Monday, July 4, 2011

♥ Solemnization Day ♥

Assalamualaikum.

Hari ni aku nak share some of the photos during my solemnization day. Sebelum ni ada aku share gambar-gambar masa wedding belah pihak lelaki. Insyaallah esok tak pun lusa takpun tulat aku share belah aku plak. Tak janji la ye. Maklum, kurang makan kismis, itu yang manjang je lupa nak upload gambar dalam pc.

Date : 29 Mei 2011
Location : Dewa Serbaguna, Kg Pandan Dalam, Ampang Selangor














Alhamdulillah. Aku dapat merasai betapa nikmat dan indahnya perasaan ini bila ketika suami selamat melafazkan akad nikah dengan sekali lafaz. Indahnya perasaan tu bukan sebab suami aku lafaz sekali jalan je, tapi bila memikirkan aku akan masuk ke fasa yang baru, sempat juga dalam hati mengucapkan selamat tinggal pada dunia bujangku.

Oh ya, kengkawan ada bertanya. Aku tak nangis ke? Alaaaa buat apa nak nangis. Kan hari bahagia tu. Patutnya senyum sampai ke telinga. Dek kerana happy sangat, airmata aku nak keluar pun segan-segan. Karang nangis cair plak mekap ni kan. Ahakssss. Nak nangis ke tak masa nikah tu, terpulang pada individu macam mana cara nak tunjuk kebahagiaan yang baru kita kecapi.

Hope korang enjoy dengan beberapa gambar kat atas tu. Kalau nak share semua gambar, tak cukup 10 entry =)



Terima kasih atas kesudian membaca entry ini =)

16 comments:

  1. selamat pengantin baru!!! ;)

    ReplyDelete
  2. tahniah..semoga kekal bersama hingga nafas terakhir

    ReplyDelete
  3. chuu tgk kazen chuu kawen pon rase nk nangis, kalau diri sendirik ntah la.,

    nak kawenn jugak hihi :P

    ReplyDelete
  4. sangat cantik kamu pakai silver.. :D

    ReplyDelete
  5. thanks all =)

    chu, kawen la chu..moment masa nikah tu lain..semacam ada aura je..especially masa husband selamat lafaz akad tu..rasa nak melompat tp melampau pulak rasanya kan..hiii

    ReplyDelete
  6. tahniah!!
    semoga kekal ke akhirnya...
    aminnn

    ReplyDelete
  7. wah..slmt pngantin baru!
    moga bahagia hingga akhir hayat..

    ReplyDelete
  8. TAHNIAH!!
    SAMA CANTIK SAMA PADAN...
    Semoga dikurniakan anak2 yg cantik..soleh, solehah...

    ReplyDelete
  9. selamat~~~ pengantin baru~~~ semoga kekal abadi.. bahgia ke akhir hayat :D

    ReplyDelete
  10. U simply look gojess!! Taniah.. Nak kawen gak!! Nak mrase nikmat rase pas akad nikah sah.. Oh gatalnye dri ini.. Hahahahahah~

    ReplyDelete
  11. smoga bahagia ke anak cucu..
    jadi isteri, ibu yang baik ...insyaALLAH~

    ReplyDelete
  12. semoga dimurahkan rezeki dan dimudahkan segala urusan ye....Tahniah... :)

    http://mat-jungle.blogspot.com/

    ReplyDelete