Tuesday, February 15, 2011

Apabila Lif Rosak

semalam lif dekat ofis cik bubble rosak..dari 6 lif yang ada cuma 2 je yang berfungsi..boleh imagine tak berapa ramai staf yang perlu menggunakan lif dalam satu bangunan yang ada 23 tingkat..

so cik bubble and da geng pun tak nak menunggu lebih lama, we all naik tangga sebagai alternatif..owhhh nasib baik la ofis cik bubble tu tingkat 7 jee..kalau tingkat 20 ke 21 ke harus cik bubble berkampung kat ground floor tu (alasan nak ponteng keje la tu kan..isk isk)

ok..on your mark...get set....gobaru tingkat 3 dah tercungap2..nampak sangat malas exercise ni..mase ni senyum lebar lagi..maklummm baru half way kan


sikit je lagi nak sampai..mase ni ketaq lutut la cik bubble sebab dah penat...elehhh baru naik 5 tingkat dah penat..mengada2 la cik bubble ni..

finallyyyyy...sampai juga ke tingkat 7..senyum pun dah macam senyum paksa jeee..agak2 berapa kalori la yang terbakar dalam badan cik bubble semalam..


kepada semua masyarakat beragama Islam, cik bubble mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan salam maulidur rasul..semoga kita semua menjadi yang lebih baik dari hari ke hari


No comments:

Post a Comment