Thursday, November 1, 2012

Bambam oh Bambam

Assalamualaikum

Tadaaaaaa. Saya lah duta cilik untuk Michelin Malaysia. Cute tak saya? Miahahahahaha



Korang sure geram je kan tengok baby yang bambam macam ni. Badan berlapis-lapis, tangan berketak-ketak. Rasa nak cubit nak gomol-gomol je budak bambam ni. Untuk pengetahuan, ini bukan anak aku occay. Yes, anak aku memang bambam tapi idak ler sampai tahap macam ni. Ini dah kategori obesiti ye kengkawan semua. 

Apa yang mak baby ni bagi makan ye sampai bambam macam ni? Kena pula baby yang berselera je makan, huisshhh kus semangat. Anyway, pada yang nak tau baby siapa ni, tolong jangan tanya aku sebab gambar ni pun aku jumpa kat encek google masa sibuk cari info nak siapkan assignment aku. Enjoy u olssssss



6 comments:

  1. Haloh haloh halohhhh... comeynyeeee.....


    *balas singgahan. :)

    ReplyDelete
  2. Tudia bambam habis.. geram tang pipi dengan lemak2 dia tu. hehe..

    ReplyDelete
  3. brpa kilo la agaknye si comel ni...

    ReplyDelete

  4. salam super sahabat,
    tetap semangat dan sukses selalu ya
    ditunggu kunjungan baliknya :)

    ReplyDelete
  5. amboi..bulattnyer dier..tembamm..!!
    cute tp xmau la ank cmni..buat owg risau je..
    bru bpe bulan dah mcm ni..da beso nti cmane..xcute dah..
    haha

    ReplyDelete