Saturday, February 26, 2011

♥ My E-DAY ♥ - Part 2

seperti yang cik bubble janjikan, entry kali ni cik bubble nak upload gambar2 sepanjang majlis pertunangan cik bubble ahad lepas..thank you so much pada ahli keluarga yang banyak memberi sokongan, saudara mara yang banyak membantu dan juga kawan2 cik bubble yang datang memeriahkan majlis (alamak!!! dan macam speech nak terima award la pulak)

anyway, enjoyyyyy..


berminat dengan set mini pelamin ni? pakej termasuk set mini pelamin, makeup dengan photoshoot..sesiapa yang berminat boleh contact syima (017-3776346)..harga boleh nego lagi (sambil2 cik bubble tolong member promote set mini pelamin dia)

rombongan pihak lelaki datang jam 11 pagi





debaran kian terasa dalam hati...ngeh ngeh sampai nak senyum pun tak mampu 






lega...senyuman pun lebar bukan main



outdoor photoshoot..tak payah pegi jauh..depan umah pun jadi lah disebabkan panas yang terik dan malas nak berjalan..


tq so much pada kawan2 yang datang untuk memeriahkan majlis cik bubble..love u all


banyak lagi gambar2 dalam simpanan cik bubble..tapi setakat ni je la yang cik bubble upload kat blog..hope u guys enjoy...

2 comments:

  1. boleh tak bagi link website mini pelamin yg u buat ni kat i ; atq_anca@yahoo.com :)

    ReplyDelete